Hoy: 09:00-21:00 h 973602365 683666590

Anàlisi capil·lar personalitzat

Us portem un servei que de ben segur a molts us anirà de meravella!

Sovint no utilitzem el xampú o productes capil·lars adequats pel nostre tipus de cabell i cuir cabellut. Per què? Perquè mai ningú ens ha dit quin tipus de cabell tenim o perquè creiem tenir un tipus de cabell que no és el que realment tenim! Això fa que no estiguem tractant el nostre cabell de la manera adequada i sovint aconseguim "l'efecto rebote". 

Tant per la caspa, caiguda, picors, sensibilitat, excès de greix... Tenim la solució ideal per vosaltres, i totalment gratuïta! 

1. ANALITZAR
A través de l'última tecnologia capil·lar es realitza mitjançant una microcàmera una analítica de salut del cuir cabellut, els bulbs capil·lars i la tija de cabells per determinar el seu estat de salut. 


2. DIAGNOSTICAR
Segons els resultats anteriors es dóna un diagnòstic personalitzat, clar i concís de la possible causa de l'afecció capil·lar i s'estudia el tractament adequat per a cada cas.


3. TRACTAR
D'acord amb el determinat, es fixa el tractament personalitzat i se'n fa el seguiment corresponent per veure els resultats i ajustar el tractament. 

L'anàlisi es realitzarà a la Farmàcia Ortopèdia Torres mitjançant cites individuals d'uns 30 minuts el proper dissabte 30 de gener de 2021 de 9:00h a 13:30h. Reserva ja la teva cita abans que et quedis sense!