Avui: 09:00-21:00 h 973602365 683666590

Taller online d'higiene bucodental

En motiu del Dia Mundial de la Salut Bucal el proper 20 de març i per remmarcar la importància que aquesta hauria de tenir, estem cel·lebrant a la Farmàcia Ortopèdia Torres la setmana de la Salut Bucal. És per això que us portem una novetat que ens fa molta il·lusió de presentar-vos!

El proper divendres 19 de març, la Teresa Sandiumenge (que segur que molts ja coneixeu!), Tècnic en Farmàcia i Higienista Bucodental, realitzarà un taller online on explicarà breument les diferents part de la dent, per què és important raspatllar-se les dents 3 vegades al dia i com fer-ho bé i, a més a més, realitzarà un senzill experiment que també podreu fer des de casa (ideal per a nens!)*

Per inscriure-vos només cal que empleneu les vostres dades amb un correu electrònic de contacte per tal de que us poguem enviar el link corresponent de Zoom on realitzarem el taller.

Anima't, és gratuït! Serà una manera interactiva i divertida d'aprendre i posar atenció a la salut bucal que sovint no cuidem com hauríem! A més a més, és un taller ideal per fer tota la família!

*Si voleu realitzar l'experiment amb nosaltres només cal que disposeu de: 2 ous, vinagre, Coca-cola i 2 recipients