Avui obert: 09:00-21:00
Demà obert: 09:00-21:00

Història

La Farmàcia - Ortopèdia Torres va néixer del projecte personal d’una dona emprenedora com l’Enriqueta Torres Solé, la primera generació de la família Torres que decidí dedicar-se a aquest món.

La Sra. Torres s’havia llicenciat en Farmàcia a la Universitat de Barcelona l’any 1957 i ja, durant la carrera, havia demostrat les seves inquietuds professionals participant en diverses càtedres formatives.

Posteriorment, es col·legià el 31 de juliol de 1963 al Col·legi de Farmacèutics de Lleida, del qual exercí les tasques de Directora de Laboratori i Vocal de la Junta de Govern. Al mateix temps, va obrir, per primera vegada, la farmàcia de Gimenells.

La passió per la feina, el món de la sanitat i l'atenció al públic van ser les autèntiques vocacions de la Sra. Torres;  van ser, alhora,  la combinació que la caracteritzà durant els trenta-quatre anys que va estar al capdavant de la farmàcia.​

L’any 2002, l’empenta de la Sra.Torres es va confirmar amb la inauguració de l’Ortopèdia del Canal, un servei destinat a facilitar la vida quotidiana dels usuaris. L’ortopèdia disposa de la llicència del Departament de Salut per dispensar productes sanitaris a mida; està adherida, per tant, al CATSALUT. 
L'any 2014, traspassà la farmàcia a la seva filla Olga Casañas Torres, qui comparteix la seva mateixa estima per l'ofici. S’iniciava, així, oficialment, el camí de la segona generació Torres al capdavant de la farmàcia.

Finalment, l'any 2020 i aprofitant el 40è aniversari de la Farmàcia Torres, s'ha dut a terme la remodelació que ha permès unificar els serveis de farmàcia i ortopèdia en un mateix espai i alhora poder millorar la seva atenció al públic. 

Tot i els canvis i les adaptacions pròpies del pas del temps, la Farmàcia Torres manté, en mans de l’Olga Casañas, la mateixa il·lusió del primer dia per seguir treballant en benefici de tothom i per poder donar consell farmacèutic a tots aquells que ho necessitin. Aquesta és la seva única i veritable raó de ser.

L’atenció personalitzada és i ha estat objectiu prioritari al llarg de tots aquests anys, juntament amb la realització precisa de fórmules magistrals, l’homeopatia, la dermocosmètica, la dietètica i l’ortopèdia, àmbits des dels quals s’ha pretès oferir un servei el més integral possible.

  


Preu