Avui: 09:00-21:00 h 973602365 683666590
Temps de lectura 1 min.

Alguna vegada has patit picor, dolor o una contínua necessitat d'orinar?

Les infeccions urinàries són un problema comú que afecta persones de totes les edats, especialment a les dones. Els símptomes poden ser incòmodes, provocant un profund malestar que pot persistir dies i fins i tot setmanes.

En el següent vídeo, la farmacèutica Judit Rodero t'explicarà les causes d'aquesta infecció, els seus símptomes i alguns consells que t'ajudaran a combatre-la.

Quan és greu una infecció urinària?

Encara que és poc freqüent, els tractaments actuals són molt efectius i actuen ràpidament. Tot i això, si les infeccions d'orina no es tracten a temps, poden desencadenar problemes greus en les vies urinàries com:

  • Infeccions recurrents (sobretot en dones)
  • Mal renal

Quant triga a curar-se una infecció urinària?

Normalment, i després d'iniciar el tractament, en la majoria dels casos lleus, els símptomes desaparèixen al segon o tercer dia i la infecció en no més de set dies. De totes maneres, en cas que pateixis una infecció més greu o recurrent, el tractament pot allargar-se segons cada cas particular.

A més d'aquestes recomanacions, recorda que sempre tens el consell de la teva farmàcia prop de tu.

Escriu un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable: OLGA CASAÑAS TORRES.
Finalitat: Publicar el seu comentari sobre la notícia.
Legitimació: por consentiment de l'interessat.
Termini de conservació: el legalment establert.
Destinataris: No se cediran a tercers, excepte per obligació legal.
Drets: Té vostè dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.

L’usuari es compromet a no divulgar dades personals més enllà de les necessàries per a publicar el comentari, com per exemple, dades de salut, patologies, etc., ni pròpies ni de cap tercer. També es compromet a no utilitzar llenguatge que pugui resultar ofensiu, sota l’advertiment que el comentari pot ser eliminat i/o no publicat.
Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris