Avui: 09:00-21:00 h 973602365 683666590
Temps de lectura 1 min.

L'esport i l'embaràs són dos temes que sovint es consideren mútuament exclusius. No obstant això, són moltes i cada vegada més les dones que demostren que és possible continuar fent exercici de manera segura i saludable durant la gestació.

L'exercici durant l'embaràs et pot ajudar a mantenir un pes saludable, a millorar la circulació sanguínia, enfortir els músculs i corregir la postura, la qual cosa pot ser especialment útil en l'última etapa de l'embaràs.
A més, l'esport també pot ajudar a controlar els nivells d'estrès i ansietat, quelcom summament important per al benestar tant de la mare com del bebè.

No obstant això, és important seguir certs consells per a assegurar-se de que l'esport durant l'embaràs sigui segur. Per exemple, és recomanable evitar esports de contacte o de risc i triar activitats de baix impacte, com ara caminar, nedar o fer ioga prenatal.

En el següent vídeo, la farmacèutica Mónica Monfort et parlarà sobre els beneficis i recomanacions d'exercici segons l'etapa de l'embaràs, així com altres consells.

En conclusió, l'esport durant l'embaràs pot ser una excel·lent manera de mantenir-se saludable i activa durant aquesta etapa de la teva vida. Amb el consell adequat i la supervisió d'un professional sanitari i especialista, l'exercici durant l'embaràs pot ser una experiència molt positiva per a la mare i el bebè.

A més d'aquestes recomanacions, recorda que sempre tens el consell de la teva farmàcia prop de tu.

Escriu un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable: OLGA CASAÑAS TORRES.
Finalitat: Publicar el seu comentari sobre la notícia.
Legitimació: por consentiment de l'interessat.
Termini de conservació: el legalment establert.
Destinataris: No se cediran a tercers, excepte per obligació legal.
Drets: Té vostè dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.

L’usuari es compromet a no divulgar dades personals més enllà de les necessàries per a publicar el comentari, com per exemple, dades de salut, patologies, etc., ni pròpies ni de cap tercer. També es compromet a no utilitzar llenguatge que pugui resultar ofensiu, sota l’advertiment que el comentari pot ser eliminat i/o no publicat.
Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris