Avui: 09:00-21:00 973602365 683666590
Temps de lectura 1 min.

Avui és l'últim dia de l'any 2020, un any que no oblidarem mai, ple d'emocions i adversitats. Des de la Farmàcia Ortopèdia Torres no volem si no agrair que ens hagueu donat la vostra confiança en aquests moments, i la millor manera que tenim per fer-ho és seguir treballant dia a dia per estar sempre al vostre costat. Sabem que no ha estat un any fàcil per ningú, per nosaltres tampoc ho ha estat. Un any de pèrdues, canvis, incertesa, nervis... però també un any d'aprenentatge, valor, reptes, adaptació i, sobretot, un any en el que hem pres consciència d'allò que és important i imprescindible. Per nosaltres, salut i persones. Salut, allò que moltes vegades havíem donat per fet i que aquest any ens ha recordat que no hauríem. Des de la Farmàcia Ortopèdia Torres ens n'orgulleix poder donar-vos suport en aquest sentit, i esperem fer-ho per molts anys més, és el nostre desig. I persones. Persones a les qui abraçar, amb qui parlar, amb qui plorar, riure, menjar, jugar... en definitiva, persones a les que estimar.  


Aquest ha estat, també, l'any en què la Farmàcia Ortopèdia Torres celebrava 40 anys i en què ha viscut un creixement per mantenir-se a l'altura dels esdeveniments i ampliar i unificar així les seves instal·lacions. Un creixement que implicava obres, esforç i una cert estat de caos, però que ha acabat de la millor manera que podíem desitjar, és a dir, amb la vostra satisfacció i confiança en nosaltres. Volem agraïr-vos la paciència que heu tingut i esperem que les noves instal·lacions i serveis us puguin assistir millor i que us hi sentiu més còmodes, aquest era el nostre objectiu!


En paral·lel a aquests canvis, hem estrenat també un web propi amb tots els recursos per poder arribar fins a vosaltres en tan sols un clic: informació sobre les farmàcies de guàrdia, dermoconsell i blog de salut, bellesa i benestar, agenda d'activitats, campanyes, promocions, i molts més altres serveis personalitzats. Una web pensada per vosaltres.


Tot per la vostra salut i benestar, que esperem poder garantir sempre que ho desitgeu.

Per un any més junts!


Farmàcia Ortopèdia Torres

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Preu