Avui: 09:00-21:00 h 973602365 683666590
Temps de lectura 1 min.

Durant l'estiu els capbussons dels més petits són freqüents, platges i piscines s'omplen de nens, però a vegades podem trobar una incòmoda afecció: l'otitis. Si bé l'otitis és una infecció comuna, a l'estiu es fa rellevant  a causa de l'època de l'any i les activitats estivals, sobretot entre els més petits.

Es pot prevenir l'otitis en nens?, quines mesures has de prendre?

Avui, Montserrat Iracheta, farmacèutica comunitària, t'explica les causes d'aquesta afecció, els seus símptomes i mesures de prevenció més adequades.


Tipus de taps de bany

Existeixen taps per a les oïdes de molts tipus i materials, cadascun amb les seves característiques específiques com, per exemple, taps de cera i resines sintètiques, d'escuma o silicona moldejada.
Si bé tots els taps són útils per a prevenir l'entrada d'aigua en el conducte auditiu i l'ús de l'un o l'altre dependrà de diversos factors, diversos professionals sanitaris afirmen que els de silicona són els més adequats per a evitar l'entrada d'aigua en les oïdes, per la qual cosa serien la millor opció per a les piscines, per exemple. Fins i tot poden utilitzar-se per a dutxar-se en cas de ja sofrir otitis externa i haver de protegir l'oïda de tot contacte amb l'aigua durant uns dies.

En definitiva, els taps de bany són una alternativa còmoda i fàcil que t'ajudarà a tu i als més petits a prevenir una afecció tan freqüent i molesta com l'otitis.
Quan vagis a la piscina amb els nens, no oblidis portar-te'ls!

I recorda, a la teva farmàcia de confiança podran assessorar-te des del primer moment per a ajudar-te a combatre a tu i als més petits aquesta afecció.

Escriu un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable: OLGA CASAÑAS TORRES.
Finalitat: Publicar el seu comentari sobre la notícia.
Legitimació: por consentiment de l'interessat.
Termini de conservació: el legalment establert.
Destinataris: No se cediran a tercers, excepte per obligació legal.
Drets: Té vostè dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.

L’usuari es compromet a no divulgar dades personals més enllà de les necessàries per a publicar el comentari, com per exemple, dades de salut, patologies, etc., ni pròpies ni de cap tercer. També es compromet a no utilitzar llenguatge que pugui resultar ofensiu, sota l’advertiment que el comentari pot ser eliminat i/o no publicat.
Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris